BANQUET Nůž kuchařský CULINARIA Red 17 cm
Kód: A00289Související produkty
Detailní popis produktu
Kuchařský nůž Red CULINARIA s ostřím z nerezové oceli (délka 17 cm, šířka 1,8 cm) a plastovou rukojetí (délka 12,5 cm).
Plastová rukojeť je ergonomicky navržena tak, aby se příjemně držela a neklouzala při krájení. Tomu napomáhá matný povrch s velmi jmenou strukturou. Na konci rukojeti oceníte poměrně velké (18 x 6 mm) očko elipsovitého tvaru pro zavěšení.
Čepel nože z nerezové oceli je pevně zalisována do plastové rukojeti. Široká čepel s hladkým broušeným ostřím je ideální pro všestranné využití v kuchyni. Zejména pro porcování větších surovin, kdy potřebujete stabilní oporu v noži.
Kuchyňské nože Culinaria Red jsou kladně hodnocené pro svůj příjemný design a zejména pak kvalitní materiály. Díky solidnímu zpracování se nazaleknou žádné kuchyně.
Technické parametry
- Celková délka (cm): 29,5
- Délka čepele (cm): 17
- Šířka ostří (cm): 1,8
- Materiál: Ocel / plast
- Hmotnost brutto (kg): 0,1555
- Hmotnost netto (kg): 0,1295
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařské nože |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.17 kg |
Mytí v myčce: | ne |
Materiál čepele: | ocel |
Materiál rukojeti: | plast |
Délka čepele: | 17 cm |
Délka rukojeti: | 12,5 cm |
Celková délka: | 29,5 cm |
EAN: | 8591022250518 |
Vysoce kvalitní nůž G21 Gourmet Damascus Santoku o délce 17 cm z damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Čepel nože G21 Gourmet...
Výška kvalitního porcovacího a krájecího nože o délce 17 cm z damascénské oceli umožnuje přenesení nakrájené suroviny rovnou do hrnce. Čepel nože...
Výška kvalitního porcovacího a krájecího nože o délce 13 cm z damascénské oceli umožnuje přenesení nakrájené suroviny rovnou do hrnce. Čepel je...
Vysoce kvalitní nůž G21 Gourmet Damascus Santoku o délce 13 cm z damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Čepel nože G21 Gourmet...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.