Nože na pečivo
Nejprodávanější
Nože na pečivo jsou vhodné jak ke krájení měkkých rohlíků či housek, tak i celých bochníků chleba s křupavou kůrkou. Nezaleknou se ani baget a využijete je taky při krájení bábovek a dalších buchet. Díky dlouhé vroubkované čepeli snadno ukrojíte rovnoměrně silné plátky bez zbytečného promáčknutí pečiva. Jsou také opatřeny pevnou rukojetí, která je speciálně tvarována pro dobrý úchop. S vhodným stojanem na nože pak zabráníte otupování nože v šuplíku s ostatními noži.
Abyste zachovali chléb, veku či rohlíky déle čerstvé doporučujeme použití kuchyňských chlebovek. Ty chrání pečivo před vysycháním a v létě před hmyzem. Při krájení pečiva dávejte pozor na svou kuchyňskou linku a nezapomeňte použít vhodné prkénko na krájení. Pokud vám záleží na kvalitě potravin anebo jen rádi zkoušíte nové recepty, domácí chléb je pro vás ta pravá volba. Snadno jej připravíte v klasické troubě anebo domácí pekárně.